Itä- ja Pohjois-Suomen EU-toimisto
  Ympäristö, energia ja liikenne| 06.07.2016 |

Euroopan komissio järjestää 28.9.2016 Brysselissä infopäivän ja brokerage -tapahtuman liittyen Horisontti 2020 -ohjelman liikennehakuihin.

Tapahtuma on suunnattu Horisontti 2020 ´Älykäs, vihreä ja integroitu liikenne´ -ohjelman liikennehauista ja työohjelmasta 2016–2017 kiinnostuneille.

Tapahtumassa käsitellään useita hankehakuja ja annetaan yksityiskohtaisempia tietoja liittyen hakuprosessiin. Saman päivän iltapäivällä järjestetään projektipartnereiden hakuun soveltuva verkostoitumis- eli brokerage-tilaisuus. Paikkoja on rajoitetusti, joten on suotavaa ilmoittautua hyvissä ajoin. Enintään 2 ihmistä samasta organisaatiosta voi ilmoittautua.

Tapahtumaa voi seurata myös Twitterissä käyttäen #H2020TransportInfo. Kysymykset voi lähettää sähköpostilla ennen tapahtumaa. Tapahtuman aikana vastataan myös Twitterissä kysyttyihin kysymyksiin. 

28.9. järjestetään infopäivä koskien liikennehakuja ja iltapäivällä on brokerage-tapahtuma, jonka aikataulusta ilmoitetaan myöhemmin. Brokerage-tapahtumaan on ilmoittauduttava erikseen.

Lisätietoja:

Infopäivän tapahtumasivu  ja ilmoittautuminen  

brokerage-tapahtumaan ilmoittautuminen  

Ota yhteyttä