Itä- ja Pohjois-Suomen EU-toimisto
Ympäristö, energia ja liikenne | 22.1.2018

Joensuun kaupunki järjestää innovatiivisten ideoiden kilpailun

Joensuun kaupungin järjestämä Joensuu City Challenge on uusi kilpailu hyville ja kekseliäille ideoille, joita voidaan hyödyntää älykkään kaupungin kehittämisessä. Tavoitteena on kehittää julkisia palveluita, löytää innovatiivisia ratkaisuja kaupungin kehittämiselle ja parantaa asukkaiden elämänlaatua. Joensuu City Challenge toimii jatkeena Joensuun strategialle toimia alustana ja yhteistyötahona uudenlaisen kehityksen ja älykkäiden kaupunkiratkaisujen kehittämisessä. Kilpailu on suunnattu pienille ja keskisuurille yrityksille, sekä muille asiasta kiinnostuneille ympäri maailmaa.

Kilpailu koostuu neljästä haasteesta, joiden teemoja ovat älykkään ratkaisun pilotti, city lab, turismi sekä vihreä energia. Voittajaideat toteutetaan pilottiprojekteina, joissa maksimi budjetti projektia kohden on 50 000 euroa.

Omia ideoita voi esittää 18.3.2018 asti, lähettämällä ne osoitteeseen challenge@joensuu.fi suomeksi tai englanniksi. Asiantuntijaryhmä arvioi ehdotukset ja voittajat julkistetaan 30.4.2018. Voittajaprojektien implementointi tapahtuu Maaliskuun 2018 ja 2019 välillä.

Lisätietoja

Kilpailu

Joensuu

Suomalaiset julkiset hankinnat

Eurooppalaiset julkiset hankinnat

Kysymyksiä voi lähettää osoitteeseen challenge@joensuu.fi