Itä- ja Pohjois-Suomen EU-toimisto
  Alue- ja kaupunkipolitiikka | 31.05.2019

Kaupunkiympäristön haasteisiin vastaavan DESIGNSCAPES:in toisen avoimen kierroksen hakuaikaa on pidennetty – innovatiivisille ratkaisuille tarjolla jopa 25 000 euron rahoitus

DESIGNSCAPES-hauilla etsitään innovatiivisia ratkaisuja, joilla pyritään vastaamaan erilaisiin kaupunkiympäristöjen haasteisiin. Kilpailuhaku on avoin kaikille aihepiiristä kiinnostuneille, mutta erityisesti suunnittelijoita ja luovilla aloilla toimivia yrittäjiä odotetaan hakevan mukaan. Innovaatioiden odotetaan olevan muun muassa teemoiltaan kaupunkiympäristöön kuuluvia, käytännönläheisiä, helposti ymmärrettäviä ja käyttäjäkeskeisiä. Innovaatiot voivat olla joko täysin uusia tai jo olemassa olevia innovaatioita.  

DESIGNSCAPES-hakukierroksia on kaikkiaan kolme, joista ensimmäinen on jo sulkeutunut. Hakukierroksen kohteena olivat toteutettavuustutkimukset (feasibility studies). Toisen avoimen hakukierroksen määräaikaa on pidennetty, ja se jatkuu nyt 31.07.2019 asti. Sen kohteena ovat prototyypit (prototypes). Kolmas hakukierros aukeaa 1. elokuuta, ja jatkuu aina 29.11.2019 asti. Hakukierroksen kohteena ovat skaalautuvuustodistukset (scalability proof). Kannattaa kuitenkin huomata, että hakukierrokset ovat toisistaan erillisiä, joten mukaan voi hakea, vaikkei olisikaan osallistunut esimerkiksi ensimmäiselle hakukierrokselle. Sekä toisen että kolmannen hakukierroksen voittaville innovaatioille on tarjolla 25 000 euron rahoitus.

Sähköinen hakulomake löytyy täältä. Hakemuksen lähettämisen jälkeen hakija saa sähköpostiin linkin lähettämäänsä hakemukseen. Hakulomakkeeseen voi tehdä muutoksia aina haun deadline-päivään asti.

Lisätietoa:

Yhteydenotot: info@designscapes.eu

Lue lisää vuoden 2019 DESIGNSCAPES-hauista

Hakijoille suunnatut ohjeet

Usein kysytyt kysymykset